Firtina, Sakarya'nin Turistik Ilçesini Yikti Geçti

Sakarya’da etkili olan siddetli firtina Sapanca ilçesini adeta yikti geçti. Firtina sebebiyle bir agaç ana yola devrilirken bir dükkanin ise tabelasi koptu. Rüzgarda birbirine sürten elektrik tellerinden çikan kivilcim ise saniye saniye görüntülendi.

Firtina, Sakarya'nin Turistik Ilçesini Yikti Geçti
Meteoroloji Genel Müdürlügünün uyarilari sonrasinda Sakarya’da firtina etkili oldu. Sapanca ilçesinde etkisini gösteren firtina zarara sebep oldu. Göl Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde yol kenarinda bulunan bir agaç ana yola devrildi. Devrilen agaç sebebiyle Sapanca-Adapazari yolunun tek yönü yaklasik yarim saat ulasima kapandi. Bu esnada yoldan geçen bir motosikletli ise agacin parçalarinin vücuduna isabet etmesi neticesinde hafif yaralandi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Devrilen agaç, itfaiye ekiplerince yapilan çalisma neticesinde yoldan kaldirilirken, polis ekipleri ise ulasimi tek yönlü olarak sagladi.

Çöp kovalari devrildi, dükkanin tabelasi koptu

Öte yandan, ilçe genelindeki birçok çöp kovasi siddetli rüzgarin etkisi ile devrildi. Göl Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan bir kuruyemis dükkaninin siddetli rüzgara dayanamayan tabelasi yerinden koparak parçalandi. Ayni bölgede birbirine sürten elektrik tellerinden çikan kivilcimlar ise cep telefonu kamerasi ile saniye saniye görüntülendi. Ekipler, yasanan ve yasanabilecek olumsuzluklara karsi çalismalarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA