Fatih'te Metruk Binada Kismi Çökme Meydana Geldi

Fatih’te üç katli metruk bir binada yogun yagis nedeniyle kismi çökme meydana gelirken, binadan düsen parçalar yola savruldu.

Fatih'te Metruk Binada Kismi Çökme Meydana Geldi
Fatih Binbirdirek Mahallesi Dizdariye Yokusu Sokak’ta bulunan 3 katli metruk binada yogun yagis nedeniyle kismi çökme meydana geldi. Çökme sebebiyle binanin parçalari çevreye dagildi. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve Fatih Belediyesi’ne bagli ekipler geldi. Itfaiye ekipleri bina içinde olasi bir mahsur kalma ihtimalini degerlendirerek arama kurtarma köpegiyle arama yapti. Polis ekipleri çevrede genis güvenlik önlemi alirken binada yasayan biri olmadigi tespit edildi. Ölen ya da yaralananin olmadigi olayda yola savrulan parçalar ekipler tarafindan temizlenirken ekiplerin olay yerindeki çalismalari sürüyor.

“Disariya firladigimizda her yer toz içindeydi”

Olayla ilgili konusan esnaf Cüneyt Durak, "Deprem oluyor zannettik. Disariya firladigimizda her yer toz içindeydi. Herkes kosturmaya baslamisti. Ne oldugunu anlayamadik daha sonradan aklimiza geldi. Buranin eski bina oldugunu biliyorduk etrafi da kapaliydi. Oranin yikildigi hemen aklimiza geldi. Öylede oldu. Allah’tan geç saatte oldu da kimse yoktu bu saatte tek sansimiz o oldu. Kimseye bir sey oldugunu zannetmiyoruz. Daha sonra yetkililere haber verdik itfaiye polis ve ambulans ekipleri geldi. Belediye zaten buradaydi" dedi.

Kaynak: İHA