Motosiklet Sürücülerine Ceza Yagdi

Sanliurfa’nin Ceylanpinar ilçesinde polis tarafindan son birkaç ayda gerçeklestirilen yogun denetimlerde 687 sürücüye 1 milyon 875 lira para cezasi kesilirken 18’u çalinti, 35’i sasesi kazinmis olmak üzere toplam 53 motosiklete el konuldu.

Motosiklet Sürücülerine Ceza Yagdi
Ceylanpinar Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri motosikletler üzerinde yogun denetimler gerçeklestiriyor. Son birkaç ayda gerçeklestirilen denetimlerde 2 bin 276 motosiklet durdurularak kontrolleri gerçeklestirildi.

Yapilan kontrollerde evraklari eksik olan ve kusurlu bir sekilde trafige çikan 687 motosiklet sürücüsüne toplam 1 milyon 875 bin lira para cezasi kesildi.

Uygulamada 19’u çalinti, 35 tanesinin ise sasesi kazinmis olmak üzere 53 motosiklete el konulurken toplamda ise 209 motosiklet trafikten men edildi. Uygulamalar ilçedeki trafik akisini rahatlatirken asayisin saglanmasina da büyük katki sunuyor.
Kaynak: İHA