'Domaniç Türkiye'nin En Güzel Ilçelerinden Birisidir'

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Baskani Erkan Saglam, hedeflerinin Domaniç’i daha ileriye tasimak oldugunu belirterek, “Domaniç tarihi ve dogasiyla Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biridir. Kurulusun topraklarinda Domaniç halkimizla bir olup var gücümüzle çalismak için hizmete talip olduk" dedi.

'Domaniç Türkiye'nin En Güzel Ilçelerinden Birisidir'
31 Mart’ta yapilacak yerel seçimler öncesinde süreç hizla devam ederken, Cemiyet Baskani Erkan Saglam AK Parti’den aday adayligi müracaatini gerçeklestirdi.

Hayme Ana’nin kabrini ziyaret ederek burada dua eden Saglam, daha sonra AK Parti Domaniç Ilçe baskanligina geçti. AK Parti Domaniç ilçe baskan vekili Selçuk Yardimci’ya belgelerini teslim eden Saglam, Domaniç’e hizmet için yola çiktiklarini belirtti.

Domaniç’te birlik beraberlik içinde çalisacaklarini ve hedeflerinin Domaniç’i daha ileriye tasimak olduguna vurgu yapan Saglam “Domaniç tarihi ve dogasiyla Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biridir. Kurulusun topraklarinda Domaniç halkimizla bir olup var gücümüzle çalismak için hizmete talip olduk. Basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ve genel merkezimiz olmak üzere AK Parti il ve ilçe teskilatlarimizin da destegiyle bize görev verilmesi halinde Domaniç ilçemize hizmet için elimizden gelen gayreti gösterecegimizden kimsenin süphesi olmasin. Domaniç halkimizla insallah birlik beraberlik içinde çalisarak, halkimizin dertleriyle dertlenip mutluluklarini paylasarak ilçemizi birlikte daha iyi yerlere tasiyacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA