ABD-Kanada Sinirindaki Patlamada 2 Kisi Öldü

ABD-Kanada sinirindaki Niagara Nehri üzerinde yer alan Rainbow Köprüsü’ndeki patlamada 2 kisinin hayatini kaybettigi, 1 kisinin de yaralandigi açiklandi. ABD basininda yer alan haberlerde, FBI’in söz konusu patlamayi “terör saldirisi” girisimi olarak ele aldigi aktarildi.

ABD-Kanada Sinirindaki Patlamada 2 Kisi Öldü
ABD-Kanada sinirindaki Niagara Nehri üzerinde yer alan Rainbow Köprüsü’nden ABD’ye geçis yapan bir araçta meydana gelen patlamada 2 kisinin hayatini kaybettigi, 1 kisinin de yaralandigi açiklandi. Hayatini kaybeden 2 kisinin patlamanin meydana geldigi araçta bulundugu, yaralanan kisinin ise sinir devriyesi personeli oldugu ifade edildi.

FBI patlamayi “terör saldirisi” girisimi olarak ele aliyor

ABD basininin isimsiz kaynaklara dayandirdigi haberlerde, FBI’in söz konusu patlamayi “terör saldirisi” girisimi olarak ele aldigi aktarilarak, patlama nedeniyle ABD-Kanada arasindaki 4 köprüde geçislerin durduruldugu belirtildi.

Üst düzey bir ABD yetkilisi basina yaptigi açiklamada, aracin yüksek hizla seyrettigini ve köprüden geçis yaptigi sirada bir elektrik diregine çarptigini aktararak, patlamanin kazanin ardindan meydana geldigini ifade etti.

Patlamanin nedeni henüz bilinmiyor.
Kaynak: İHA