AK Parti Aydin Il Baskanligi'nin Yeni Binasi Törenle Açildi

AK Parti Aydin Teskilati’nin Ilicabasi Mahallesi Aydin-Denizli yolu üzerine tasidigi yeni hizmet binasi törenle hizmete açildi. Açilista konusan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Teskilat Baskani Erkan Kandemir, 30 Mart 2009’dan bu yana yerelde iktidar olamadigi Aydin için “Tipta ‘Fantom agrisi’ diye bir ifade vardir. Insanin eli kolu kesilir, ayagi kesilir. Eli ayagi olmamasina ragmen olmayan organinin agrisini hisseder. Aydin’da bizim için fantom agrisi gibidir” diyerek Aydin’in sikintisini çektiklerini ve bu sehre hizmet etmek istediklerini söyledi.

AK Parti Aydin Il Baskanligi'nin Yeni Binasi Törenle Açildi
AK Parti Aydin Il Baskanligi’nin yeni hizmet binasinin açilisi için saat 16:00’da baslamasi gereken tören, davetlilerin gecikmesi nedeniyle saat 18:00’den sonra basladi.

2 saatlik gecikmenin ardindan baslayan törenin açilisinda konusan AK Parti Aydin Il Baskani Gökhan Ökten, önümüzdeki yerel seçimlere hazir olduklarini belirterek yeni binalarinda daha müreffeh bir ortamda hizmetlerine devam edeceklerini söyledi.

Ökten ayrica, AK Parti’nin ‘Türkiye’de siyasi partilerin ömrü 20 yildir’ tezinin de AK Parti ile çürütüldügünü belirtti.

Milletvekillerinin yani sira önümüzdeki yerel seçimlerde belediye baskan ve meclis üyesi aday adayi olmayi düsünen çok sayida ismin de katildigi açilista konusan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Teskilat Baskani Erkan Kandemir, 31 Mart yerel seçimlerinde Aydinlilardan güçlü bir tepki bekledigini söyledi.



Çalismalarindan dolayi parti yöneticilerine tesekkür eden Kandemir, “Vakti geldi artik, Aydin’da destan yazacagiz. Bu seçimde insallah her bir ilçesinde belediye baskanlarimizin, bize oy veren vatandaslarimizin hissiyatina uygun mücadelelerine sahitlik ediyoruz. Istiyoruz ki Aydin büyüksehirde de bunu basaralim ve basaracagimiza inaniyorum. Hep birlikte insallah sadece Aydin’da degil buradan yaktigimiz mesale ile Türkiye’ye bambaska bir bahar yasatacagiz. 14 Mayis ve 28 Mayis’in baslayan heyecanini 31 Mart’ta zirveye ulastiracak Türkiye’yi Türkiye yüzyili ile taçlandiracak ekip olarak gayret gösterecek ve mücadele edecegiz” diyerek AK Parti Il Baskanligi’nin yeni binasinin hazirlanmasinda emegi geçen herkese tesekkür etti.

“Aydin, AK Parti’nin fantom agrisidir”

Konusmasinda Aydin için ilginç bir benzetmede bulunan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Teskilat Baskani Erkan Kandemir, 2009’dan bu yana AK Partili Baskan seçilmeyen Aydin merkez için tip terimi olan fantom agrisina benzetti. Aydin’da Bagimsiz Milletvekili adayi oldugu için Belediye Baskanligi’ndan ayrilan Hüseyin Aksu’nun yerine 16 Agustos 2002’de Aydin Belediye Baskani seçilen ve ardindan AK Parti’ye geçerek 30 Mart 2009 seçimlerinde Aydin merkez belediyesinin AK Partili merhum Ilhami Ortekin’den Özlem Çerçioglu ile CHP’ye geçerek 15 yildir AK Parti’nin yerelde iktidar olmamasini ilginç bir yorumla degerlendiren Kandemir, “Tipta ‘Fantom agrisi’ diye bir ifade vardir. Insanin eli ayagi kesilir. Aslinda kolu ayagi yoktur. O kesik kolunun ve ayaginin agrisini hisseder. Aydin bizim için fantom agrisi gibidir. Biz sikintisini çekiyoruz. Hizmet etmek istiyoruz bu sehre. Çünkü burasi Menderes’in sehri. Çünkü burasi bizim siyasi gelenegimizin, siyasi anlayisimizin yasadigi, yasatildigi sehirlerden bir tanesi. Herkesi kucaklayarak, bugüne kadar bize gönül versin vermesin, oy versin vermesin herkese derdimizi anlatarak hizmet etmeyi arzu ediyoruz. Inaniyorum ki Aydin buna hazir" diyerek 31 Mart 2024’te yapilacak önümüzdeki yerel seçimlerde Aydin’i almak istediklerini söyledi.



Yapilan konusmalarin ardindan dualarla Ak Parti Aydin Teskilati’nin yeni hizmet binasi hizmete açildi.
Kaynak: İHA