Sanliurfa'da Biçakli Kavga Açiklamasi 1 Ölü, 4 Yarali

Sanliurfa’da müsteriler ile dükkan sahibinin yakinlari arasinda çikan kavgada 1 kisi hayatini kaybetti, 4 kisi de yaralandi. Kavga ani saniye saniye kameralara yansidi.

Sanliurfa'da Biçakli Kavga Açiklamasi 1 Ölü, 4 Yarali
Edinilen bilgiye göre, aksam saatlerinde Suruç ilçesinde Mustafa Y. (25) ve babasi Mehmet Y., Mürsitpinar Mahallesi’ndeki bir dükkandan alisveris yapti. Alisveris sirasinda dükkan sahibi Cuma K. ile müsteriler arasinda tartisma yasandi. Sehir merkezinde devam eden tartismaya taraflarin yakinlari da karisinca olay büyüdü. Çikan kavgada kalbinden biçaklanan Mustafa Y. olay yerinde hayatini kaybederken, babasi Mehmet Y., Mustafa Y., Mehmet Y., Ismail Y. ve Mehmet Y. yaralandi. Suruç Devlet Hastanesine kaldirilan yaralilardan 3’ü, durumlari agir olduklari gerekçesiyle Sanliurfa merkezdeki hastanelere sevk edildi.

Sokak ortasinda yasanan kavga saniye saniye kameralara yansidi. Görüntülerde bir kisinin tüfekle yerdeki sahsa ates etmeye çalistigi, çevredeki vatandaslarin ise silahli sahsa müdahale ederek ates etmesini engellemeye çalistiklari görüldü.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA