Nazilli'de Ata'ya Saygi Konseri Düzenlendi

Nazilli Belediyesi Türk Sanat ve Türk Halk Müzigi Topluluklari, 10 Kasim Atatürk’ü Anma Günü dolayisiyla ’Ata’ya Saygi Konseri’ verdi. Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen konserin sunuculugunu Sevinç Vicir yapti.

Nazilli'de Ata'ya Saygi Konseri Düzenlendi


Iki bölümden olusan konserin ilk kisminda Sef Orhan Yesiltepe yönetimindeki 35 kisilik koro, Atatürk’ün sevdigi halk müzigi eserlerini seslendirerek sanatseverlerin kulaklarinin pasini sildi. Konserin ikinci bölümünde Sef Murat Sezar yönetimindeki koro Türk Sanat Müzigi’nin birbirinden güzel parçalarini söyledi.

Yaklasik 2 saat süren konserde izleyenler alkislari ile solistlere ve koroya sik sik eslik etti. Koro üyelerine tek tek tesekkür eden Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, bu tür etkinliklerin artirilmasi için gereken tüm destegi vermeye devam edeceklerinin altini çizdi. Program, Hos Gelirler Ola sarkisinin hep bir agizdan söylenmesi ile sona erdi. Konser sonunda Belediye Meclis Üyesi Mustafa Akkaya tarafindan koro üyelerine ve seflere çiçek takdim edildi.
Kaynak: İHA