Atatürk, Salihli'de Sevdigi Sarkilarla Anildi

Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85. yilinda, Salihli Belediyesi Türk Sanat Müzigi Korosu tarafindan sevdigi sarkilarin seslendirildigi konserle anildi.

Atatürk, Salihli'de Sevdigi Sarkilarla Anildi
Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonunda seyircilerle bulusan Türk Sanat Müzigi Korosu, sunuculugunu Meltem Nalbantoglu Ünveren’in yaptigi konserde sef Ersin Ömer Atagöz yönetiminde Atatürk’ün sevdigi 13 sarki ve türküyü seslendirdi. Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan konserde, koronun söyledigi birbirinden güzel sarkilara ve türkülere salonu dolduran izleyiciler de eslik etti.

Atatürk’ün sevdigi sarkilar ve türkülerle anildigi konseri hazirlayan Sef Ersin Ömer Atagöz, koro üyeleri ve saz heyetine tesekkür eden Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, “Cumhuriyetimizin kurucusu, aradan geçen 85 yilda kalplerimizdeki yeri asla doldurulamayan büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygi, minnet ve özlemle aniyoruz. Konserimize yogun katilim gösteren sizlere de ayri ayri tesekkür ediyorum. Atatürk sevgimiz, kalplerimizde yasiyor” dedi.

Konser sonunda, Kaymakam Mehmet Kamil Saglam ve Belediye Baskani Zeki Kayda, Sef Ersin Ömer Atagöz’e, koro üyelerine ve saz heyetine çiçek ve tesekkür belgesi verdi.

Konsere, Kaymakam Mehmet Kamil Saglam, Belediye Baskani Zeki Kayda, Belediye Baskan Yardimcilari Mahmut Süreyya Karaoglu ve Serkan Sözer, Ilçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkiran, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Yenen, Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Dogukan Karaaslan, Belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri ile sanatseverler katildi.

Kaynak: İHA