Tuzla'da Lüks Araç Yüklü Tir Alev Alev Yandi, Dorsedeki 6 Araç Kullanilamaz Hale Geldi

Tuzla’da sifir kilometre otomobil yüklü tir alev alev yandi. Yanginda tirin üzerindeki 6 araç kullanilamaz hale geldi.

Tuzla'da Lüks Araç Yüklü Tir Alev Alev Yandi, Dorsedeki 6 Araç Kullanilamaz Hale Geldi
Olay, saat 02.30 siralarinda Istanbul Tuzla ilçesi, Arifat Caddesi üzerinde yasandi. Iddiaya göre sürücüsünün ismi ögrenilemeyen 34 BCJ 936 plakali tir dorsesinde sifir ve elektrikli 6 tane lüks otomobil ile ilerlerken bilinmedik bir sebepten dolayi tasidigi elektrikli araçlarin bir tanesinden alevler çikmaya basladi.

Araçlardan duman çiktigini gören tir soförü hemen inerek yangin tüpü ile müdahale etmeye çalisti ama alevler kisa bir sürede büyüyerek 6 araca birden siçradi. Tir soförü yangini söndüremeyecegini anlayinca durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine itfaiye ekibi, polis ekipleri ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklasik 1 saat süren çalismasi sonrasinda tir dorsesi ve üzerindeki 6 lüks araç söndürüldü. Araçlar küle dönerken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme baslatti.

Olayi gören çevredeki vatandaslardan Naci Yildirim,

"Patlama sesi ile disariya çiktik. Dedik belki yaris pistindeki araçlar kaza yapti sandik ama baktik alev buradan çikiyor. En arkadaki araç yaniyordu ve digerlerine de siçradi. Zaten 6 araç vardi. Teker teker hepsine yangin siçrama yapti" dedi.

Kaynak: İHA