Söke'de Esnaflar Büyüksehir'in Çalismalarini Memnuniyetle Karsiliyor

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan Aydin’da her mahalleye birçok hizmet götürülürken, Söke esnafi ve sakinleri, yenilenen Istasyon Caddesi için memnuniyetlerini ifade etti. Vatandaslar yapilan hizmetten dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Söke'de Esnaflar Büyüksehir'in Çalismalarini Memnuniyetle Karsiliyor
Kisa bir süre zarfinda hem altyapi hem de asfaltin yenilendigini ifade eden Veysel Çelik, “Her sey çok güzel oldu. Yolumuz ve özellikle dubalar gayet güzel oldu. Önceden burada araçlar park yapiyordu ve dükkanlarimizin önü kapaniyordu. Simdi ise böyle bir problem kalmadi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na bunun için çok tesekkür ediyorum. Herkes görevini dört dörtlük yerine getirdi. Yenilenen Istasyon Caddesi’nin bize birçok artisi oldu. Mesela trafik akisi hizlandi” dedi.

Bu cadde Söke’nin güzelligi oldu

90’li yillardan beri Istasyon Caddesi’nde esnaflik yaptigini ifade eden Ali Yörük, “Caddemiz çok güzel oldu. Bu caddenin daha da güzel olacagina inaniyorum. Asfalt çalismasinin yani sira altyapisi da tamamlandi. Trafik devamli akiyor. Hiç kimsenin dükkaninin önüne araç park edilemiyor. Böylelikle hakkaniyet oldu. Bu cadde Söke’nin güzelligi oldu. Eskiden bu caddede yan yana çok yürünemiyordu. Simdi insanlar rahat bir sekilde kimseye engel olmadan yürüyebiliyor. Kaldirimlarda genisledi ve bu durum islerimize de yansidi. Çünkü insanlar dükkanlari rahat bir sekilde gezebiliyor. Benim istedigim bir seydi, oldu. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’ndan Allah razi olsun” dedi.

Insanlarin esnaflari ziyaret orani yükseldi

Yenilenen Istasyon Caddesi’nin esnafin islerini olumlu yönde yansidigi ifade eden Arif Gümüs, “Eskiye nazaran suan Istasyon Caddemiz çok güzel oldu. Bu caddede otopark sorunu vardi. Vatandaslarda otoparktan dolayi zorluk yasiyordu. Suan yenilenen caddemizde böyle bir problem artik olmayacak. Dükkanlarin önü kapanmiyor. Trafik akisi çok iyi bir duruma geldi. Bundan dolayi çok memnunuz. Yayalar için kaldirim genisletilmesi de yapilinca insanlarin esnaflari ziyaret orani yükseldi. Yeralti Otopark çalismasini da duydum bu arada. O çalismanin da Söke’mize çok güzel olacagini düsünüyorum. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyorum. Caddemiz çok güzel oldu. Emegi geçen herkesin ellerine saglik” dedi.

Özlem Baskanimiz Söke için elinden geleni yapiyor

Yenilenen Istasyon Caddesi’nin öncesine göre çok daha iyi oldugunu kaydeden Ziya Durmus, “Kaldirimlar genisledi. Karisiklik durumu ortadan kalkti. Insanlar simdi rahatça yürüyüslerini yapabiliyorlar. Hem esnaf hem vatandas olarak ben çok memnunum. Trafik akici bir hale geldi. Bir yogunluk, sikisiklik yok artik. Sehir içi dolmuslarinin duracaklari yerler belirli hale geldi. Bu çalisma ile caddenin ziyaret sayida artti. Islerimize de olumlu yansiyacagina inaniyorum. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyorum. Güzel bir proje yapti. Istasyon Caddesi’nin yani sira Yeralti Otoparki da çok iyi olacak. Zaten Söke’nin ihtiyaciydi. Orasi da bitince Söke’nin trafigi daha da rahatlayacak. Bir de otoparkin üzerine yapilacak olan sosyal donati alani da vatandaslar için yeni bir konum olacak. Bu proje içinde çok mutluyum. Söke’miz için güzel seyler yapiliyor. Özlem Baskanimiz Söke için elinden geleni yapiyor. Diger ilçelerdeki projelerini de biliyoruz ve duyuyoruz. Çok güzel isler basardi” dedi.

Kaynak: İHA