Simav'da Gençlik Söleni Ve Çocuk Senligi

Simav Ilçe Müftülügü Mevlid-i Nebi Haftasi münasebetiyle Gençlik Söleni ve Çocuk Senligi yürüyüsü düzenledi.

Simav'da Gençlik Söleni Ve Çocuk Senligi
Programa Simav Belediye Baskani Fatih Kalay, Ilçe Müftüsü Hasan Serçe, Ilçe Vaizleri Mustafa Bektas, Murat Kaya, Din Hizmetleri Uzmani Necati Keles, Daire Personelleri, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Ögreticileri, Ilçe Müftülügüne bagli 15 Temmuz Sehitleri Yatili Hafizlik Erkek, Hz. Aise Yatili Hafizlik Kiz, Hayme Ana 4-6 Yas, Hidir Ilyas 4-6 Yas, Ece Sultan 4-6 Yas Kur’an Kursu ögrencileri ve ögreticiler katildi.

Ilahiler, tekbirler ve salavatlar esliginde 15 Temmuz Sehitleri Yatili Hafizlik Erkek Kur’an Kursu önünden baslayan ve Nasuhaga Camii önündeki meydanda biten yürüyüsün ardindan ilçe meydaninda Yatili Hafizlik Kur’an Kurslari ve 4-6 Yas Kur’an Kurslari ögrencilerinin hazirladiklari gösteri ve sunumlar büyük begeni topladi.

Programla ilgili bir açiklama yapan Ilçe Müftüsü Hasan Serçe, “Mevlid-i Nebi Haftasi münasebetiyle bir farkindalik olusturmak amaciyla böyle bir programi tertip ettik. Programin isleyisindeki katkilarindan dolayi Simav Belediye Baskanligina, yol güvenligi ve trafik akisini düzenleyen Ilçe Emniyet Müdürlügü ve personellerine, basta ögrencilerimiz ve ögreticilerimiz olmak üzere programda emegi geçenlere tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA