Otogar Savas Alanina Döndü, 'Yolcu Alma' Tartismasi Kanli Bitti Açiklamasi 3 Yarali, 8 Gözalti

Kirikkale’de otogarda faaliyet gösteren iki firma arasinda yasanan "yolcu alma" kavgasinda 2 kisi silahla, 1 kisi ise darp sonucu yaralandi. Polis ekiplerince de olaya karistigi tespit edilen 8 süpheli gözaltina alindi.

Otogar Savas Alanina Döndü, 'Yolcu Alma' Tartismasi Kanli Bitti Açiklamasi 3 Yarali, 8 Gözalti
Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz Demokrasi Otogarinda meydana gelen olayda, Kirikkale-Ankara seferi yapan iki minibüs firmasi yetkilileri arasinda "yolcu alma" tartismasi yasandi. Tartismanin silahli kavgaya dönüsmesi üzerine süpheli sahislar, birbirlerine pompali tüfek ve tabanca ile ates açti. Silahli çatisma sirasinda silahtan çikan kursun, otogarda bekleyen yolculardan G.P.’nin (56) bacagina isabet etti. Kavgaya karisan sahislardan R.B. (46) silahla, S.Ç. (34) ise darp edilmesi neticesinde yaralandi.

112 Acil Çagri Merkezi’ne yapilan ihbarla olay yerine saglik ve çok sayida polis sevk edildi. Yaralilar, saglik görevlilerince yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulanslarla hastaneye kaldirildi. Olay yeri inceleme ekiplerince yapilan çalismada, silahli çatismanin çiktigi alanda çok sayida bos kovan ve kartus ele geçirildi. Polis, silahli kavgayla ilgilisi oldugu degerlendirilen 8 süpheli sahsi gözaltina aldi.

Olaya iliskin inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA