Nazilli'de Büyüksehir'in Yol Çalismasi Vatandaslari Memnun Ediyor

Aydin’in Nazilli ilçesinde esnaf ve vatandaslar Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin yol çalismasindan memnun kaldiklarini ifade ettiler.

Nazilli'de Büyüksehir'in Yol Çalismasi Vatandaslari Memnun Ediyor


Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan Nazilli’de yürütülen birçok çalismanin yani sira en büyük sorunlardan biri olan bozuk yollarin yapimi da sürüyor. Zafer Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde baslatilan yol çalismasi esnaf ve vatandaslardan tam not aldi. Çalismanin bitmesiyle birlikte eskiyen yoldaki tozdan dumandan kurtulacaklarini ifade eden vatandaslar Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Aydin genelinde trafigi hizlandiran ve sürüs konforunu artiran yol çalismalarina ara vermeden devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi, çesitli altyapi çalismalari nedeniyle deforme olan ve zamanla eskiyen Ordu Caddesi-Dallica yolunda çalisma baslatildi. Mevcut yolun kaldirilmasi ile baslayan alan çalismalari, temel malzeme seriminin ardindan sicak asfalt kaplama çalismasi ile devam edecegi ögrenildi. Yol çalismasinin son etabinda ise yol çizgi ve isaretleme çalismasi yapilacagi belirtildi.

“Yollar daha da güzel olacak”

Bölge esnaflarindan tekel bayii isletmecisi Batikan Akdeniz, çalismalardan dolayi memnuniyetini dile getirerek: “Zafer Mahallesi gelisen bir bölge oldu. Yeni yolumuzla ile birlikte daha da güzel olacak. Bu güzel hizmeti yapanlara çok tesekkür ederiz” ifadelerini kullandi.

Çerçioglu’na tesekkür etti

Yapilan hizmetlerden memnun oldugunu ifade eden Firat Orasan, “Daha önceki sikintilari göz önüne alirsak, bir isletme sahibi olarak yol çalismasindan çok memnunuz. Altyapi tamamiyla bitmis. Çalismalar çok güzel ilerliyor. Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ederim. Nazilli için daha iyi hizmetler bekliyoruz” dedi.



“Çizgi ve isaretlemelerle daha da güzel olacak”

Bölgede yaklasik 10 yildir esnaflik yapan Sükrü Çetin ise “Daha önce yapilan altyapi çalismalarindan dolayi yolumuz çok kötüydü. Yagmurlarda çok magdur olmustuk. Çünkü diger firmalarin çalismalarindan dolayi alt yapi çalismalari yarim kalmisti. Artik hepsi tamamlandi. Umarim Büyüksehir Belediyesi en kisa sürede hizmete sunar. Çizgi ve isaretlemelerle daha da güzel olacak. Çalismalarindan dolayi Büyüksehir Belediyesine tesekkür ederiz” diye konustu.

Kaynak: İHA