Kagithane'de Yeni Kapali Otopark Ve Pazar Yeri Hizmete Açildi

Kagithane’de Hürriyet Kapali Otopark ve Pazar Yeri Projesi tamamlandi. Projenin açilis programinda konusan Kagithane Büyüksehir Belediye Baskani Mevlüt Öztekin, ‘’Sizin desteklerinizle beraber bu yatirimlar oluyor, bu projeler hayata geçiyor’’ dedi.

Kagithane'de Yeni Kapali Otopark Ve Pazar Yeri Hizmete Açildi
Kagithane’ye 210 araç kapasiteli otopark, kapali pazar yeri, spor tesisi ve yesil alan kazandiracak Hürriyet Kapali Otoparki ve Pazar Yeri Projesi, hizmete açildi. Programa Istanbul Valisi Davut Gül, Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin, Kagithane Kaymakami Niyazi Erten, ilçe meclis üyeleri, mahalle muhtarlari ve çok sayida vatandas katildi.

Açilista Kagithane Belediyesinin yapmis oldugu çalismalar ile ilgili sinevizyon gösterisi izletildi.

"Kagithane’nin daha yasanilabilir hale gelmesi bu tür eserlerle mümkün"

Açilis programinda konusan Istanbul Valisi Davut Gül çalismalarla ilgili Kagithane Belediyesi’ni tebrik etti. Vali Gül, ‘’Hiçbir sey tesadüf degildir. Basari da tesadüf degildir. Basari tercihle basliyor. Sizin yetki verdiginiz kisiler 5 sene içerisinde olaganüstü isler yapmis. Kendisine ve ekibine destek veren ve bu güzellikleri paylasan hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Kagithane zor bir ilçe. Sehirlesme tamamlandigi için yapmis oldugunuz her iste bir sey yikmaniz, kamulastirma yapmaniz, imar düzenlemesi yapmaniz gerekiyor. Kagithane’de yasayan her bir hemserimizin hayatinin kolaylasmasi Kagithane’nin daha yasanilabilir hale gelmesi bu tür eserlerle mümkün’’ ifadelerini kullandi.

Projenin vatandaslara hayirli olmasini dileyen Baskan Öztekin ise ‘’Bu mekan aslinda mahallemiz için kiymetli yerlerden biri. Mahalle sakinlerimiz 30 yildir talep etti, özellikle alt katinda otopark olmasini istedi. Biz de çalismalarimizi baslattik. Sonrasinda da üstündeki parki korumak kaydiyla altina 25 metre girip 4 katli otopark yaparak bu yeni alani kazandirmis olduk. Bununla beraber Kagithane Belediyesi olarak çocuklarimiza, gençlerimize, büyüklerimize, sokak hayvanlarina, agaçlarimiza kadar vatandaslarimizin yaninda olmaya gayret ettik. Her yil dogan bebege bir agaç diktik. Bu dönem 50 bin agaci toprakla bulusturduk. Yeni parklar ve bahçeler yaptik. Bu mekanlarda özellikle afetlerde ve sikintili durumlarda vatandaslarimizin barinma yeri olarak kullanacagiz. Hürriyet Mahallesi’ne 14 Mayis ve 28 Mayis seçimlerinde Cumhurbaskanimiza destek verdigi için tesekkür ediyoruz. Insallah 2024 Genel Seçimlerinde de bu desteginizin artarak devam edecegine güveniyorum. Çünkü sizin desteklerinizle beraber bu yatirimlar oluyor, bu projeler hayata geçiyor’’ dedi.

Konusmalarin ardindan kurdele kesilmesiyle program sona erdi.
Kaynak: İHA