Avcilar'da Aile Çay Bahçesinde Yangin Açiklamasi Alandaki Restoran Ve 2 Baraka Ev Alev Alev Yandi

Avcilar’da aile çay bahçesi ve piknik alani olarak kullanilan yaklasik bin metrekare alana kurulu is yerinde yangin çikti. Içerisinde çok sayida barakanin oldugu piknik alaninda, restoran olarak kullanilan bir baraka ve isçilerin kaldigi 2 baraka alev alev yanarak kullanilmaz hale geldi.

Avcilar'da Aile Çay Bahçesinde Yangin Açiklamasi Alandaki Restoran Ve 2 Baraka Ev Alev Alev Yandi
Yangin, saat 05.00 siralarinda Avcilar Firuzköy Mahallesi Yediveren Sokak üzerinde bulunan yaklasik bin metrekare alana kurulu aile çay bahçesi ve piknik alani içinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bin metrekare alana kurulu isletme içinde bulunan barakalarda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin meydana geldi. Ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri, üç ayri noktada çikan yanginlara dört bir yandan müdahale etti. Restoran ve isçilerin kaldigi 3 barakada çikan yangin itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yangin sonrasi barakalar kullanilamaz hale gelirken içeride kimsenin olmamasi ise olasi bir faciayi önledi. Ölü ve yaralinin olmadigi yanginda isletmede maddi hasar meydana geldi.

Polis ekiplerinin yanginin çikis nedenine iliskin çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA