AK Parti Agri Merkez Ilçe Baskani Tahtali, 2024 Yerel Seçimleri Için Vatandaslarla Bulusuyor

AK Parti Agri Merkez Ilçe Baskani Ömer Tahtali, 2024 yerel seçimleri öncesi çalismalarini sürdürüyor.

AK Parti Agri Merkez Ilçe Baskani Tahtali, 2024 Yerel Seçimleri Için Vatandaslarla Bulusuyor
AK Parti Agri Merkez Ilçe Baskani Ömer Tahtali, il merkezindeki mahalleleri gezerek vatandaslarla bir araya geliyor, hükümetin ve belediyenin yaptigi ve yapacagi hizmetleri anlatiyor.

Vatandaslarin sorunlarini ve taleplerini dinleyen Tahtali, AK Parti hükümetinin Agri’ya yaptigi yatirimlari ve hayata geçirilecek projeleri anlatti. Tahtali, Agri Belediyesi’nin de il merkezindeki altyapi, ulasim, park ve bahçe gibi hizmetlerini sürdürdügünü belirtti.

Tahtali, vatandaslardan 2024 yilinda yapilacak yerel seçimlerde AK Parti’ye destek vermelerini istedi. Tahtali, “AK Parti olarak Agri’nin kalkinmasi ve gelismesi için çalismaya devam ediyoruz. Hükümetimiz ve belediyemiz el ele vererek Agri’ya hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. Sizlerden de bu hizmetlere sahip çikmanizi ve 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’ye güç vermenizi bekliyoruz. AK Parti ile Agri daha güzel olacak.” dedi.

Tahtali’nin ev ziyaretlerine AK Parti Agri Merkez Ilçe Teskilatindan yöneticiler ve partililer de eslik etti. Vatandaslar da Tahtali’nin ziyaretinden memnun kaldiklarini ve AK Parti’ye tesekkür ettiklerini ifade ettiler.
Kaynak: İHA