Acil Servisteki Arbede Sonrasi Kalp Krizi Geçiren Güvenlik Görevlisi Yasam Mücadelesini Kaybetti

Trabzon’daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tip Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Servisi’nde alkollü oldugu belirlenen 2 sahsin yakinlarini ziyaret için geldigi hastanede güvenlik görevlileri ile yasadigi arbede sirasinda gögsüne darbe alan ve sonrasinda kalp krizi geçiren güvenlik görevlisi yaklasik bir aydir süren yasam mücadelesini kaybetti.

Acil Servisteki Arbede Sonrasi Kalp Krizi Geçiren Güvenlik Görevlisi Yasam Mücadelesini Kaybetti
Olay 10 Eylül 2023 gecesi yasandi. M.U. (25) ve M.T. (24) isimli 2 kisi, KTÜ Tip Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Servisi’ne yakinlari ziyaret etmek için geldi. Kurallar nedeniyle acil bölüme alinmayan sahislar güvenlik görevlileri ile tartismaya basladi.

Tartismanin arbedeye dönüsmesiyle sahislardan biri güvenlik görevlisi Ali Kemal Saglam’in gögsüne yumruk atti. Polisin müdahalesi sonrasi arbede sona ederken, çikan arbede gögsüne darbe alan güvenlik görevlisi kisa bir süre sonra hastane içerisinde yere yigildi. Kalbinin durdugu belirlenen güvenlik görevlisi Saglam, saglik ekiplerinin müdahalesi sonra tekrar yasama döndürüldü. Yogun bakim servisinde tedavi altina alinan Ali Kemal Saglam kalp damarlarindaki daralmalar nedeniyle ameliyat edildi. Arbedenin ardindan gözaltina alinan 2 sahis emniyetteki sorgularinin ardindan çikarildiklari savcilikça tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi. Yaklasik bir aydir hastanenin yogun bakim servisinde tedavi gören Saglam ise yasam mücadelesini dün aksam kaybetti. Saglam, bugün Yomra ilçesinde son yolculuguna ugurlanacak.
Kaynak: İHA