Kütahya'da Tasarim Ve Modelleme Merkezi

Sanayi ve Teknoloji Bakanligi Avrupa Birligi ve Dis Iliskiler Genel Müdür Yardimcisi Mehmet Ali Yilmaz ve beraberindeki heyet, Kütahya Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik’i makaminda ziyaret etti.

Kütahya'da Tasarim Ve Modelleme Merkezi
Kütahya’da Dijitallestirme Ekosisteminin Gelistirilmesi projesi çerçevesinde Sanayi ve Teknoloji Bakanligi Avrupa Birligi ve Dis Iliskiler Genel Müdür Yardimcisi Mehmet Ali Yilmaz, incelemelerde bulunmak üzere Kütahya’ya geldi. Kurulacak olan, ekipman ve kurulum planlamalarinin basladigi merkez ile ilgili Genel Müdür Yardimcisi Yilmaz, Projelerden Sorumlu Koordinatör Süleyman Alata, Proje Yöneticisi Serhat Ugur ve Proje Uzmani Süheyla Katar, Kütahya Belediyesi Etüt Proje Müdürlügü tarafindan bilgilendirildi.

Yapilan saha ziyaretleri ve incelemelerin ardindan Sanayi ve Teknoloji Bakanligi Avrupa Birligi ve Dis Iliskiler Genel Müdür Yardimcisi Mehmet Ali Yilmaz ve beraberindeki heyet Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik’i makaminda ziyaret etti. Projeye destekleri ve katkilari için Genel Müdür Yardimcisi Yilmaz ve heyetine tesekkür eden Baskan Isik, bakanligin kiymetli heyetini Kütahya’da agirlamaktan memnuniyet duydugunu belirtti.

Baskan Isik, yakin zamanda açilisi gerçeklestirilecek olan Tasarim ve Modelleme Merkezinin simdiden Kütahya’ya hayirli olmasi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA