Arnavutköy'de Yolun Karsisina Geçmeye Çalisan Kadin Kamyonun Altinda Kalarak Can Verdi

Arnavutköy’de yolun karsisina geçmeye çalisan 2 kadina hafriyat kamyonu çarpti. Çarpma sonucu kadinlardan biri ufak yara alirken, diger kadin hafriyat kamyonunun altinda kalarak can verdi. Kaza ani bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi.

Arnavutköy'de Yolun Karsisina Geçmeye Çalisan Kadin Kamyonun Altinda Kalarak Can Verdi
Kaza, dün aksam saatlerinde Arnavutköy Haraççi - Hadimköy Yolu Caddesi üzerinde gerçeklesti. Cadde üzerinde trafik nedeniyle duran araçlarin arasindan karsiya geçmeye çalisan Sevim Senkal ve arkadasi Hanife Memis, trafigin akmasiyla birlikte hareket eden 34 FCT 890 plakali hafriyat kamyonunun altinda kaldi. Hanife Memis hafriyat kamyonunun hareket etmesi sonucunda yaralanip kosmaya baslarken, Sevim Senkal ise kamyonun altinda kalarak yasamini yitirdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yarali Memis hastaneye kaldirilirken arkadasi Sevim Senkal’in cansiz bedeni Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Polis kaza ile ilgili çalisma yaparken Haraççi-Hadimköy Yolu Caddesi trafige kapatildi.

Kaza ani güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi

Kaza ani cadde üzerinde bulunan bir isletmenin güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde duran trafigi firsat bilen kadinlarin ellerindeki pazar arabasiyla birlikte yolun karsisina geçmeye çalistigi görüldü.

Kadinlarin o esnada hareket eden hafriyat kamyonunun altinda kaldigi ve çevredeki vatandaslarin kaza yerine dogru kostugu anlar da güvenlik kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA