Vali Yavuz'dan Kocaeli'deki Fabrika Yanginina Iliskin Açiklama

Kocaeli’nin Körfez ilçesindeki bir fabrikada çikan yangina iliskin açiklamalarda bulunan Vali Seddar Yavuz, "Ilk tespitlere göre yanginin bantlardan meydana geldigi tespit edilmistir. Su an itibariyle yangin söndürülmüs ve sogutma çalismalari devam ediyor. Herhangi yarali ya da can kaybimiz yoktur" dedi.

Vali Yavuz'dan Kocaeli'deki Fabrika Yanginina Iliskin Açiklama
Yangin, saat 15.45 siralarinda Güney Mahallesi’nde bulunan bir fabrikada çikti. 112 Acil Çagri Merkezine yapilan ihbar üzerine olay yerine çok sayida itfaiye, AFAD ve saglik ekibi sevk edildi. Yangin, ekiplerin müdahalesinin ardindan kontrol altina alindi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da bölgede incelemede bulundu.

"Ilk tespitlere göre yanginin bantlardan meydana geldigi tespit edilmistir"

Gazetecilere açiklamalarda bulunan Vali Yavuz, "Saat 15.45 siralarinda ilk ihbarin yapilmasiyla Valiligimiz tarafindan itfaiye, AFAD ve diger ekipler bölgeye yönlendirilmis, yangina müdahale edilmistir. Ilk tespitlere göre yanginin bantlardan meydana geldigi tespit edilmistir. Süratli bir müdahaleden sonra özellikle yanici, parlayici ve patlayici özellige sahip maddeler alandan süratle uzaklastirilmis ve müdahale derhal gerçeklestirmistir. Su an itibariyle yangin söndürülmüs ve sogutma çalismalari devam ediyor. Herhangi bir yarali ya da can kaybimiz yoktur. Herkese geçmis olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Kaynak: İHA