Vali Çelik Açiklamasi 'Hakkari Güzel Ama Zor Bir Sehir'

Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Ali Çelik, Hakkari’nin güzel ama zor bir sehir oldugunu belirterek, “Daha da güzellestirmek ve gelistirmek için sizlerle beraber gayret gösterecegiz” dedi.

Vali Çelik Açiklamasi 'Hakkari Güzel Ama Zor Bir Sehir'
Il Milli Egitim Müdürlügünün organizasyonunda, Cumhuriyet’in 100. yil etkinlikleri kapsaminda “Ögretmen Bulusmalari Programi” düzenlendi.

Hakkari Ögretmenevinde düzenlenen programda, yeni egitim ögretim döneminde kente atanan aday ögretmenler onuruna aksam yemegi verildi.

Programa; Vali Ali Çelik, Vali Yardimcilari Furkan Berber, Bugra Karadag, Tayyar Emre Mahmutoglu, Il Milli Egitim Müdürü Nurettin Yilmaz, kurum ve okul müdürleri de katildi.

Burada ögretmenlere hitap eden Vali Ali Çelik, ülkemizin birligi ve dirliginin en önemli unsurunun egitim ordusu oldugunu belirterek, “Bizler, sizlerin limanlarina siginarak kendimizi koruduk, kendimize yol bulduk, rota çizdik. Bu liman, bazen büyük fedakârliklarla sehit edilen Senay ögretmenin limani oldu. Bazen bu liman sehit edilen Sefik ögretmen, bazen Necmettin ögretmen oldu. Sizler de Hakkari’deki yavrularimiza, pozitif bilimin isiginda, azim, kararlilik ve iradenizle birer liman, birer isik olacaksiniz. Hakkari güzel ama zor bir sehir, daha da güzellestirmek ve gelistirmek için sizlerle beraber gayret gösterecegiz. Öncelik egitimde olmak üzere ilimizin güzel bir seviyeye ulasmasinda, çok degerli emeklerinizin olacagina yürekten inaniyorum. Bu ulvi görevinizi yerine getirirken, her türlü talebinizde, bizler de yaninizda olacagiz. Ilimizde, iyiligi büyütelim ve iyilik biriktirelim. Rabbim, güzel hizmetler yapmayi nasip etsin. Sizlere basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA