Önce Yedek Anahtari Sonra Otomobili Çaldilar

Adana’da bir ailenin evine giren hirsizlar, önce yedek anahtari 15 gün sonra da evin önünde duran yaklasik 900 bin lira degerindeki otomobili çaldilar. O anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Önce Yedek Anahtari Sonra Otomobili Çaldilar
Olay, merkez Sariçam ilçesine bagli Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde 20 Ekim gece saatlerinde meydana geldi. Iddiaya göre, kimligi belirsiz kisi veya kisiler tarafindan Ümit Bursal’in evinin önünde duran 01 FJA 59 plakali beyaz otomobili çalindi. Sabah ise gitmek için çikan Bursal, otomobilini göremeyince durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler çevredeki güvenlik kameralarini mercek altina alip, hirsizlari yakalamak için çalisma baslatti.

15 gün önce yedek anahtar çalinmis

Ümit Bursal’in 15 gün önce de evine giren hirsizlar tarafindan yedek anahtarinin çalindigi, polise ihbarda bulundugu ögrenildi.

“Gerekli aramalar yapiliyor”

Ihlas Haber Ajansi’na konusan Ümit Bursal, evine giren hirsizlarin önce yedek anahtari sonra da otomobillerini çaldigini söyledi.

Bursal, “1 haftadir otomobilimizi ariyoruz ama bulamadik. Görüntülerde kimin çaldigi gözükmüyor. Sadece aracin gidisi gözüküyor. Su anda araç Adana sokaklarinda geziyor. Bizim cenazemiz vardi o sirada eve girip yedek anahtari almislar. Sonra da gelip otomobilimizi götürmüsler. Polise bildirdik. Gerekli aramalar yapiliyor” dedi.



“Süphelendiklerimiz var”

Otomobilinin degerinin 900 bin lira oldugunu ve magdur oldugunu anlatan Bursal, “Her taraf hirsiz olmus. Biz otomobilimizi 2018 yilinda sifir almistik. Su anda 900 bin lira degerinde. Süphelendiklerimiz var ama görüntülerde tam gözükmedigi için bir sey diyemiyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA