Konya'da Ziraat Mühendisi Kadin, Sokak Köpeginin Saldirisinda Yaralandi

Konya’nin Beysehir ilçesinde çalistigi isyerine giderken kaldirim üzerinde etrafini saran sokak köpeklerinden birisinin saldirisina ugrayan ziraat mühendisi genç kadin, bacagindan ve vücudunun çesitli yerlerinden yaralandi. Hastaneye kaldirilan genç kadin, tedavisinin tamamlanmasinin ardindan taburcu edildi.

Konya'da Ziraat Mühendisi Kadin, Sokak Köpeginin Saldirisinda Yaralandi
Olay, Beysehir’in Bahçelievler Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, ziraat mühendisi Dudu Kaymakçioglu, isyerine mesaiye gitmek üzere kaldirimda yürüdügü sirada bir anda etrafini sokak köpekleri sardi. Köpeklerden birinin saldirisina ugrayan genç kadin, bacagindan ve vücudunun çesitli yerlerinden yaralandi. Kiyafetleri parçalanan genç kadin, kaldirildigi Beysehir Devlet Hastanesinde tedavi altina alindi. Acil serviste yaralandigi yerlere pansuman yapilan, kuduz ve tetanoz asilari uygulanan Dudu Kaymakçioglu tedavisinin ardindan hastaneden taburcu oldu.

Etrafini saran köpeklerden birinin saldirisina ugradi

Isyerine giderken elindeki cep telefonuna baktigi esnada köpek havlamasiyla arkasina döndügünü ve bir köpegin arkasindan gelerek kendisine saldirdigini anlatan Dudu Kaymakçioglu, “O anda köpek havlamasiyla birisinin direk arkamdan tutmasi bir oldu. Ben kaçmaya çalistim. Ama önümde 5-6 tane varlardi. Hasta bir bayan var, onun etrafinda çok dolaniyorlar bunlar zaten. O bayan karsi kaldirimdaydi. Oradan bir seyler diyordu ama ben korkuyla hatirlamiyorum. Bacagimi isirdi, tam o anda zaten kanamaya basladi bacagim; tam geçti disleri. Sonrasinda ben kurtulmaya çalisirken ceketimin fermuari açikti, oradan sikmaya çalistilar ve onu parçaladilar. Bayagi bir yirtildi zaten. Pantolonum deri oldugu için çok geçiremedi ona ragmen kanadi. Yani iyi ki deri giymisim. Hatta doktor eger ‘kumas olsaymis, damarina kadar geçebilirmis’ dedi ve hala da kaniyor, pansuman yapilmasina ragmen” ifadelerine yer verdi.

"Lütfen buna bir çözüm bulsunlar"

Etrafindaki köpekler nedeniyle kaçamadigini ifade eden Kaymakçioglu, “Hepsi sokak köpegi büyük ihtimalle, çünkü ben o bayanin etrafinda sürekli görüyorum bunlari. Zaten hasta birisi, biliyorum. Beysehir’de herkesin bildigi birisi zaten. Ama yani buna bir baska yol bulunmasi gerekiyor. O saatte çocuklar okul saatinde, hepsi disarida. Onlara da olabilirdi. Yani daha kötüsü olabilirdi. Hastanede bana pansuman yapildi, 2 tane igne oldum. Belli süreyle igneye gelecegimi söylediler. Kuduz ve tetanoz asisi oldum. Su anda hala kaniyor, pansuman isteyecegim. Yasadigim bu olayla ilgili olarak gerekli tüm mercilere basvuruda bulunmak istiyorum. Lütfen rica ediyorum, buna bir çözüm bulunsun. Çünkü bütün sokaklarda basibos köpekler var” diye konustu.

Kaynak: İHA