Karisina Askini Tazeledi, Ertesi Gün Öldürdü

Adana’da emekli astsubayin, karisini öldürmeden bir gün önce esinin dogum gününü ailecek kutladigi ve pastanin üzerine, "Bazen seni daha ne kadar çok sevebilirim diye düsünüyorum" yazisini yazdirdigi ortaya çikti.

Karisina Askini Tazeledi, Ertesi Gün Öldürdü
Olay, 26 Ekim Persembe günü Seyhan ilçesine bagli Pinar Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, emekli astsubay Yasar Ergül’ün (53), karisi Seda Ergül’e (35) “araci alip sehir disina gidecegim” demesi üzerine çift arasinda tartisma çikti. Seda Ergül’ün esine “arabasiz git” demesi üzerine tartisma büyüdü. Yasar Ergül, 4 çocugunun gözü önünde esi Seda Ergül’ü tabancayla vurdu. Gögsünden ve kolundan yaralanan kadin kanlar içerisinde yere yigildi. Komsulari, silah sesleri duymasi üzerine durumu saglik ve polis ekiplerine ihbar etti. Bölgeye gelen saglik ekipleri Seda Ergül’ün hayatini kaybettigini belirledi. Katil zanlisi Yasar Ergül ise olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltina alindi.

Karisini öldürmeden 1 gün önce ailecek dogum gününü kutladi

25 Ekim günü dogum günü olan Seda Ergül’ün, kendisini öldüren esi Yasar Ergül tarafindan o gün cinayetin islendigi apartmanin bahçesinde dogum gününün kutlandigi ögrenildi. Yasar Ergül, esine yaptirdigi pastada, "Bazen seni daha ne kadar çok sevebilirim diye düsünüyorum" yazisini yazdirdi.
Kaynak: İHA