Il Istihdam Ve Mesleki Egitim Kurulu, Yilin Son Toplantisini ETSO'da Yapti

Erzurum Il Istihdam ve Mesleki Egitim Kurulu’nun 2023 Yili 4. Olagan Toplantisi Vali Yardimcisi Mustafa Berk Çelik baskanliginda, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi’nda (ETSO) gerçeklestirildi.

Il Istihdam Ve Mesleki Egitim Kurulu, Yilin Son Toplantisini ETSO'da Yapti
Toplantiya, Vali Yardimcisi Mustafa Berk Çelik’in yani sira, Büyüksehir Belediyesi, Atatürk Üniversitesi, SGK, ISKUR, KOSGEB, Il Milli Egitim Müdürlügü, Kuzeydogu Anadolu Kalkinma Ajansi (KUDAKA), Ticaret Il Müdürlügü, Il Tarim ve Orman Müdürlügü yöneticileri ile kurul üyesi kamu kurum ve kuruluslari ile STK’larin temsilcileri katildi.

ETSO’yu temsilen Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Serhat Kiliç ve Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Çetinkaya’nin katildigi toplantida, ISKUR Il Müdürü Abdulkadir Mutlu ve Milli Egitim Il Müdürü Yakup Yildiz kurula istihdama yönelik faaliyetler, planlamalar ve çözüm önerileriyle ilgili sunum yapti. Toplantida ayrica Il Emniyet Müdürlügü’nden Perihan Tekavut, ‘Çocuk Isçiliginin Önüne Geçilmesine Yönelik Çalismalar’, Erzurum Tarim ve Orman Müdürü Alpaslan Kenger de, ‘Tarimsal Istihdamin Arttirilmasi ve Tarim Isçiligi’ konularinda kurul üyelerini bilgilendirdiler.

Toplanti, kurul üyelerinin görüs, öneri ve taleplerinin degerlendirilmesinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA