Honaz Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yasini Coskuyla Kutlayacak

Honaz Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nin 100. yil dönümünü, sevilen müzik grubu Necati ve Saykolar’in yani sira sarkici Selinay konseri ve fener alayi ile kutlayacak. Belediye Baskani Yüksel Kepenek, “Tüm hemsehrilerimi bayram coskusunu hep birlikte yasayacagimiz etkinligimize bekliyorum” dedi.

Honaz Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yasini Coskuyla Kutlayacak


Honaz Belediyesi, Honazli vatandaslara 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nin coskusunu yasatmaya hazirlaniyor. Belediye ve ilçe protokolü, 28 Ekim Cumartesi günü saat 18.45’te, Belediye önünden baslayip kapali pazaryerinde sona erecek Fener Alayi düzenleyecek. Yürüyüsün ardindan, saat 19.30’da Denizli’nin genç sesi Selinay ve ardindan 20.30’da ünlü müzik grubu Necati ve Saykolar Kapali Pazaryeri’nde sahne alacak.

Tüm Honazlilari ve Denizlilileri 28 Ekim Cumartesi günü gerçeklestirilecek olan konsere ve fener alayina davet eden Baskan Yüksel Kepenek, Cumhuriyetin 100’üncü yilina yarasir etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

Baskan Kepenek, “Sevgili hemsehrilerim, Atatürk’ün bizlere emaneti, Istiklal ve Istikbalin teminati Cumhuriyetimizin 100’üncü yilini kutluyoruz. 28 Ekim Cumartesi günü saat 18.45’te, Belediye Önünden baslayip kapali Pazaryerinde sona erecek Fener Alayi’nda bir araya gelecek; ardindan Kapali Pazaryerinde Necati ve Saykolar Grubu ile Selinay konserimizle Cumhuriyet Bayramimizi hep beraber kutlayacagiz.” diye konustu.

Kaynak: İHA