Baskan Günel Açiklamasi 'Kusadasi'na 4,5 Yilda Rekor Yatirim Yaptik'

Baskan Ömer Günel, mahalle toplantilari kapsaminda Bayraklidede Mahallesi sakinleri ile bulustu. Bölge halkinin sorun ve taleplerini dinleyen Baskan Ömer Günel, “Karsiniza sözlerini tutmus bir belediye baskani olarak çikmis olmaktan mutluyum. Görevde oldugum sürede sizlerin parasini en dogru sekilde kullanarak Kusadasi’na rekor yatirim yaptik” dedi.

Baskan Günel Açiklamasi 'Kusadasi'na 4,5 Yilda Rekor Yatirim Yaptik'


Genç ve dinamik bir baskan olarak her firsatta hemsehrileri ile bir araya gelip, sorun, talep ve önerilerini dinleyen Baskan Ömer Günel, Bayraklidede Mahallesi sakinleriyle bulustu. Baskan Ömer Günel, toplanti öncesi basta kadin ve çocuklar olmak üzere bölge halki tarafindan çok sicak bir sekilde karsilandi. Yogun ilgi gösterilen toplantiya belediye baskan yardimcilari, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri de katildi.

Toplantida görevde oldugu sürede Kusadasi’na yapilan yatirimlarin ve süren hizmetlerin detaylarini anlatan Baskan Ömer Günel, daha sonra vatandaslardan gelen sorulari yanitladi.

Kusadasi Belediyesi’nin bütçesini vatandasa hizmet etmek için en dogru sekilde kullandiklarini belirten Baskan Günel, “Bayraklidede Mahallesi’ne 4,5 yilda 5 milyon 260 bin Türk Lirasi yatirimla 40 bin metrekare yeni yol kazandirdik. Ayrica Adagöl Dogal Yasam ve Tabiat Parki’ni yenileyip, genisleterek daha konforlu ve kullanisli bir hale getirdik. Kent Konseyi Mahalle Meclisi’nden bana verilen listede bölgenizde çok fazla sorun olmadigini görüyorum. Çünkü karsiniza sözlerini tutmus bir belediye baskani olarak çikiyorum. Görevde oldugumuz sürede sizlerin parasini en dogru sekilde kullanarak Kusadasi’na rekor yatirim yaptik. Bayraklidede Mahallesi’nin en önemli sorunun altyapi ve içme suyu problemi oldugunu biliyorum. ASKI, 2024 yilinda bölgeye yapacagi yatirimla 2026 yilina kadar kademeli olarak bunu da tamamen ortadan kaldiracak. Kusadasi’nda altyapisi yapilmamis hiçbir mahalle kalmayacak” diye konustu.



Baskan Günel, konusmasinin ardindan sözü vatandaslara birakti. Mahalle sakinlerinden gelen sorun, talep ve çözüm önerilerini dinleyen Baskan Ömer Günel, birim müdürlerine gerekli talimatlari verdi. Bayraklidede Mahallesi sakinleri 4,5 yilda çok önemli hizmetler aldiklarini belirterek Baskan Ömer Günel’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA