Baskan Arslan Çalismalari Yerinde Takip Etti

Balikesir’in Edremit Belediyesi, Altinkum Mahallesi’ndeki cadde ve sokaklarda yol çalismalarina devam ediyor. Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan da çalismalari yerinde inceleyerek ekiplere kolayliklar diledi.

Baskan Arslan Çalismalari Yerinde Takip Etti
Edremit Belediyesi yaya ve araç geçisini kolaylastirmak ulasimi daha konforlu hale getirmek için ilçe genelinde çalismalara devam ediyor. Bu kapsamda Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler Altinkum Mahallesi Çetin Emeç Caddesi, Ege Caddesi, Baskent Caddesi, 2029 sokak ve baglantili sokaklarda toplam 10 bin metrekare tas dösüyor. Kilitli parke tas ile cadde ve sokaklari kaplayan ekipleri Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan da yerinde takip etti.

Çalismalari inceleyerek personele kolayliklar dileyen Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan, “Edremit için canla basla alin teri döken çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum. Edremit’in ulasimda daha yüksek standartlari yakalamasi ve konforun saglanmasi için tüm hazirliklarimizi yapiyoruz. Fen Isleri Müdürlügü’müzün planlamasi dahilinde bu çalismalar gerçeklestiriliyor. En kisa sürede Altinkum Mahallesi’nde bu cadde ve sokaklardaki çalismalarimiz tamamlanarak hizmete açilacak.” dedi.

Kaynak: İHA