Sariyer'de 'James Bond Gibi Bakamazsin' Kavgasinda 3 Kisi Gözaltina Alindi

Istanbul Sariyer’de dükkanina girmek isteyen E.A.’ya "Bize James Bond gibi bakamazsin" diyerek bir anda saldiran I.B., U.B. ve M.B. isimli sahislar emniyetin çalismalari sonrasi yakalandi. Gözaltina alinan 3 kisi “kasten yaralama” ve “hakaret” suçlarindan sevk edildikleri adli makamlarca haklarinda adli kontrol hükümleri uygulandi.

Olay, önceki gün ögle saatlerinde Sariyer Rumeli Hisari’nda meydana gelmisti. Iddiaya göre, bir vatandas dükkanina girmek üzere yürürken kaldirimda bekleyen kuryelerle ufak çapli tartisma yasanmisti. Yasanan tartismanin alevlenmesiyle birlikte bir kurye, “Sen bize James Bond gibi bakamazsin” diyerek vatandasin üzerine yürümüs, ardindan sahsa sesini yükseltemeyecegini söyleyen 3 motokurye, vatandasi sokak ortasinda darp etmisti.

Görüntüler üzerine harekete geçen Istanbul Emniyet Müdürlügü, süphelilerin yakalanmasina yönelik çalisma baslatti. Yapilan çalismalarda E.A. isimli sahsi darp eden I.B., U.B. ve M.B. isimli süpheliler, polis ekipleri tarafindan yakalandi. Gözaltina alinan süpheliler, “kasten yaralama” ve “hakaret” suçlarindan sevk edildikleri adli makamlarca haklarinda adli kontrol hükümleri uygulandi.
Kaynak: İHA