Yapay Zeka Destekli Global Entegrasyon Çözümü 20 Milyon TL Yatirim Aldi

Yapay zeka destekli global entegrasyon çözümü ShopiVerse 20 milyon TL yatirim aldi. Bu yatirim, ShopiVerse’ ün global pazarda büyümesini hizlandirma ve markalasma yolunda önemli bir adimi temsil ediyor.

Yapay Zeka Destekli Global Entegrasyon Çözümü 20 Milyon TL Yatirim Aldi
ShopiVerse, Agustos 2023’te Fonbulucu platformu üzerinden 20 milyon TL’lik tohum yatirimini basariyla tamamladi. Bu yatirim, ShopiVerse’ün global pazarda büyümesini hizlandirma ve markalasma yolunda önemli bir adimi temsil ediyor.

ShopiVerse: Yapay zeka ile gelecegi sekillendiriyor

Global e-ticaretin hizla büyüdügü dönemde, ShopiVerse adini global pazarlarda duyurmaya hazirlaniyor. Sinir ötesi e-ticaretin öncüsü olarak, is dünyasina devrim niteliginde çözüm sunan firma, yapay zeka tabanli entegrasyon yazilimi, isletmelerin karmasik e-ticaret ekosistemini daha verimli ve etkili bir sekilde yönetmelerine olanak taniyor. Global pazaryerleri, lojistik firmalari, ERP sistemleri, e-ticaret depolari ve e-ticaret altyapilarini mükemmel bir uyum içinde birbirine entegre ederek isletmelere rekabet avantaji sagliyor. Tek bir panel üzerinden kolayca erisilebilen veriler sayesinde, isletmeler hizli kararlar alabiliyor ve yönetim süreçlerini yürütebiliyor. Yapay zekâ tabanli altyapisi, ShopiVerse’ü global pazardaki diger çözümlerden ayiran özellik olarak ortaya çikiyor.
Kaynak: İHA