Özakalin, Dogu Ve Güneydogu Anadolu Bölge Toplantisinda

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Dogu Anadolu ve Güneydogu Anadolu Bölge Toplantisi, M. Rifat Hisarciklioglu’nun baskanliginda, TOBB Ikiz Kuleler’de yapildi.

Özakalin, Dogu Ve Güneydogu Anadolu Bölge Toplantisinda
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi (ETSO) Yönetim Kurulu Baskani ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalin’in baskanlik divaninda yer aldigi toplantiya katilan bölge oda/borsa baskanlarina, TOBB’un çalismalarina iliskin sunum yapildi. Toplantida, yeni kurumsal kapasite insa etme süreci ve hizmet kalitesini artirmak için yapilacaklar degerlendirildi.

TOBB Baskani Hisarciklioglu ve baskanlik divani üyeleri, toplantida sorun ve taleplerini dile getiren, yürüttükleri faaliyetleri hakkinda bilgiler veren Oda ve Borsa Baskanlarini ayri ayri dinledi.

Toplanti öncesinde Dogu Anadolu Bölgesi’ndeki oda ve borsa baskanlariyla bölgenin sorunlarini istisare eden Baskan Özakalin da toplantida, Erzurum’un ve bölge is dünyasinin sorun ve taleplerini ifade edip, bunlarin çözümü için gerçeklestirilen çalismalarla ilgili bilgi verdi.

Toplanti sonrasi TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu ve Baskan Özakalin, Erzurum’daki oda ve borsa baskanlariyla fotograf çektirdi.
Kaynak: İHA