Kütahya Teknokent Genel Müdürü Öz, Hakkâri'deki Söylesiye Konusmaci Olarak Katildi

Kütahya Tasarim Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, Hakkari Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi tarafindan "Maliye Söylesileri-1 çerçevesinde düzenlenen "Metaverse ve Sehir" konulu söylesiye konusmaci olarak katildi.

Kütahya Teknokent Genel Müdürü Öz, Hakkâri'deki Söylesiye Konusmaci Olarak Katildi
Programa konusmaci olarak katilan Pamukkale Üniversitesi Ögretim Üyesi ve Kütahya Tasarim Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz ise son yillarda gelisme gösteren bilgi ve iletisim teknolojileri ile birlikte giderek önem kazanan Metaverse konusunu ele alarak konunun sehir ile baglantisina degindi. Prof. Dr. Öz, konusmasinin devaminda Hakkâri Üniversitesi’nin Hakkâri ilinde bir Teknoloji Transfer Ofisinin kurulmasi durumunda bunun teknokente dönüstürülmesine nasil öncülük edebilecegine dair katilimcilari bilgilendirdi.

Hakkâri Valisi Ali Çelik, Prof. Dr. Ersan Öz’e programa katkilarindan dolayi tesekkür belgesi takdim etti.

Vali Ali Çelik, konuyla ilgili sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada,” “Metaverse ve Sehir” konulu söylesisiyle bizlere yeni ufuklar açan Kütahya Tasarim Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz’e degerli bilgilerini bizimle paylastigi için tesekkür ederim. Kendisini Hakkâri’mizde agirlamaktan büyük mutluluk duyduk. Üniversitemizin dijital dönüsümün bir parçasi olmasi için üzerimize düseni yapacagiz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA