Küçükçekmece'deki Macera Parklari Ziyaretçi Akinina Ugradi

Küçükçekmece’de adrenalin severlerin ugrak noktasi haline gelen Soguksu ve Selçuklu Macera Parklari, yaz boyunca 4 bin 800 macera tutkununu agirladi.

Küçükçekmece'deki Macera Parklari Ziyaretçi Akinina Ugradi
Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü tarafindan ilçeye kazandirilan Soguksu ve Selçuklu Macera Parklari son 4 ayda ziyaretçi akinina ugradi. Macera parklarinda yediden yetmise tüm vatandaslar kaya tirmanisi, serbest düsüs, zepline ve ip parkurlarindan olusan oyun alanlarinda stres atarak keyifli dakikalar geçirdi.

Ziyaretçilerine kendi sinirlarini bilme, rekabet atmosferi, risk alma gibi ortamlar sunarak, heyecan, adrenalin gibi duygularini besleyen aktivitelerle essiz bir deneyim yasatan macera parklarinda sezon sona erdi. Vatandaslarin bireysel, ekip halinde ya da aileleriyle keyifli vakit geçirdigi parklarda adrenalin dolu anlar yasanirken, ziyaretçiler unutmayacaklari hatiralar biriktirdi.

2024’te 1 Mayis itibariyla kapilarini aralayacak

1 Mayis 2024 tarihi itibariyla kapilarini tekrar ziyaretçilere açacak olan Soguksu ve Selçuklu Macera Parklari ile ilgili Küçükçekmece Belediyesi’nin sosyal medya hesaplari ve 444 4 360 numarali telefondan ayrintili bilgi edinilebiliyor.
Kaynak: İHA