Izmir'de Arama Yapilan Evlerden Uyusturucu Fiskirdi

Izmir’de, Konak Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ve Narkotik ekiplerinin iki evde yaptiklari aramalarda çok sayida uyusturucu ele geçirildi. Olayla ilgili 4 süpheli tutuklandi.

Izmir'de Arama Yapilan Evlerden Uyusturucu Fiskirdi
Konak Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ve Narkotik ekipleri, Cumhuriyet Savciligi koordinesinde yapilan çalismalarda, “Uyusturucu Madde Ticareti ve Satisi” yaptigindan süphelendikleri sahsin ayini sokakta bulunan iki farkli adresine girip çikan 3 süpheliyi tespit etti. Sahislarin yapilan üst aramalarinda; süphelilerden birisinin üzerinden sentetik hap, diger iki sahsin üzerinden ise metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Evlerden uyusturucu fiskirdi

Ekiplerce iki evde yapilan aramalarda ise; 56 adet galara sentetik hap, 14 adet extasy hap, 3 parça satisa hazir meselenmis bonzai maddesi, 9 parça satisa hazir 227 gram bonzai maddesi, 169 adet satisa hazir meselenmis metamfetamin maddesi, seffaf ve siyah posetler içerisinde 12 gram metamfetamin maddesi, 29 adet Xanax sentetik hap, 10 adet Lyrica sentetik hap ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Olaylarla ilgili gözaltina alinan 6 süpheli hakkinda “Uyusturucu Madde Satin Alinmasi veya Bulundurulmasi” suçlarindan islem yapildigi ve adliyeye sevk edilen 4 zanlinin ise tutuklandigi ögrenildi.
Kaynak: İHA