Babasinin Kavga Ettigi Sahislara Av Biçagiyla Böyle Saldirdi Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Izmir’in Bornova ilçesinde 20 yasindaki yabanci uyruklu sahis, babasinin kavga ettigi kisilere av biçagiyla saldirdi. 1 kisinin öldügü, 1 kisinin de agir yaralandigi olayda yasanan kavga ve süphelilerin kaçis ani cep telefonu kamerasina yansidi.

Babasinin Kavga Ettigi Sahislara Av Biçagiyla Böyle Saldirdi Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali
Olay, dün saat 23.10 siralarinda Bornova ilçesi Yesilova Mahallesi 4072 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, geçtigimiz sali günü yabanci uyruklu Nihad Memik (20) ve Türk vatandasi E.Ç. (38), ailecek ayakkabi tamiri ve imalati isi yapan yabanci uyruklu W.S. (47) ve oglu M.S.’den (20) sahte dolar karsiliginda bir miktar gerçek dolar istedi. Baba-ogul W.S. ve M.S., bu teklifi reddetmesi üzerine Nihad Memik ve E.Ç., M.S.’nin küçük kardesini gasp ederek ev anahtari ve ayakkabi kalip malzemesine el koydu. El koyulan esyalarini almaya gelen baba W.S. ile 35 MB 4240 plakali araçla gelen Nihad Memik ve E.Ç. arasinda kavga çikti. Olayi gören oglu M.S. ise dükkanda bulunan av biçagi ile Nihad Memik ve E.Ç.’ye saldirdi.

1’i öldü, digeri agir yarali

Çevredekilerin 112 Acil Çagri Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayida polis ve ambulans sevk edildi. Adrese gelen saglik ekiplerince yapilan kontrollerin ardindan yaralilardan Nihad Memik, Ege Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesine, E.Ç. ise Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Nihad Memik yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybederken, durumu agir olan E.Ç.’nin ise ameliyata alindigi ögrenildi.

Kavga ani ve süphelilerin kaçisi kamerada

Yasanan dehset anlari ise bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasiyla kayda alindi. Görüntülerde; baba W.S. sahislardan birisiyle kavga ettigi esnada arkadan kosarak gelen M.S.’nin taraflardan birisini biçakladigi ve ardindan baba-ogulun kosarak olay yerinden uzaklastigi görülüyor.

Öte yandan, polis ekiplerince baslatilan çalismalar çerçevesinde, baba ogul kisa sürede kiskivrak yakalandi. Gözaltina alinan sahislar ifadeleri alinmak üzere emniyete götürülürken, olayla ilgili baslatilan sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA