Ümraniye Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine Büyük Destek

Ümraniye Belediyesi ilçede faaliyet gösteren 16 amatör spor kulübüne 1 milyon 694 bin TL malzeme yardiminda bulundu. Yardim malzemelerinin dagitim törenine Istanbul Valisi Davut Gül ve Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim katildi.

Ümraniye Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine Büyük Destek
Ümraniye Belediyesi ilçede faaliyet gösteren 16 amatör spor kulübüne 1 milyon 694 bin TL malzeme yardiminda bulundu. Ümraniye Millet Bahçesi’nde gerçeklesen malzeme dagitim törenine Istanbul Valisi Davut Gül, Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim, ilçe genelinde spor faaliyetlerinde bulunan kulüplerin ögrencileri, aileleri ve egitmenleri katildi.

Tören renkli görüntülere sahne oldu. Konuyla ilgili konusan Ümraniye Spor Kulübü futbol altyapi direktörü Fatih Ibradi, “Belediyemizin organizasyonu Ümraniye ilçesindeki 16 kulübümüzü kapsayan bir organizasyon oldu. Biz Ümraniye Spor Kulübü olarak ayni zamanda Ümraniye ilçesindeki 15 amatör kulüp olarak çocuklarimizin saglikli bir sekilde topluma kazandirilmasiyla ilgili hem asli bir görevimiz var hem de sosyal sorumlulugumuz bu. Dolayisiyla bize bu yolda destek veren belediyemize sonsuz sükranlarimizi sunuyoruz” dedi.

Kaynak: İHA