Yunus Emre 4-6 Yas Kur'an Kursu Dualarla Açildi

Efeler Ilçe Müftülügü koordinesinde ve hayirseverlerin katkilari ile tamamlanan Yunus Emre 4-6 Yas Kur’an Kursu düzenlenen tören ile açildi.

Yunus Emre 4-6 Yas Kur'an Kursu Dualarla Açildi


Kur’an-i Kerim tilaveti ile baslayan törende açis konusmasini Efeler Ilçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz gerçeklestirdi. Açilis konusmasinin ardindan söz alan Il Müftüsü Hasan Günes, "4-6 yas Kur’an Kursumuz ilçemize ve ilimize hayirli ugurlu olsun. Insasinda emegi ve katkisi bulunanlara çok tesekkür ediyorum. Degerli kardeslerim Peygamber Efendimiz (s.a.s.); ‘Ben güzel ahlaki tamamlamak için gönderildim’ buyuruyor. Güzel ahlaki çocuklarimiza ve gençlerimize bu yaslarda ögretecegiz. Gayemiz vatanini ve milletini seven gençlerin yetismesidir" dedi.



4-6 Yas Kur’an kurslarinda çocuklara vatan, millet, ezan ve bayrak sevgisinin ögretildigine dikkati çeken Müftü Günes, “Çocuklarimiz gelecegimiz dolayisiyla onlara çok iyi rol model olmaliyiz. Anne babalar olarak evlatlarimiza dürüstlügü, saygiyi ve sevgiyi iyi ögretmeliyiz. Amacimiz ahlakli bir genç olarak vatanini ve milletini seven nesil yetistirmektir" diye konustu.



Konusmasinin ardindan Il Müftüsü Günes, Yunus Emre 4-6 Yas Kur’an Kursu‘nun hayirli olmasi temennisinde bulunarak açilis kurdelesini kesti. Açilisin ardindan Kur’an Kursu’nu gezen Il Müftüsü Günes, ögreticilerden bilgi alarak bir süre çocuklarla sohbet etti.

4-6 yas Kur’an Kursu açilisina, Efeler Ilçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz, sube müdürü, din görevlileri, ögrenciler ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA