Esenyurt'ta Besinci Kata Erzak Tasiyan Ip Koptu, Altinda Duran Adam Ölümden Döndü

Esenyurt’ta besinci kata agir malzemeleri demir sepet ile çikartmaya çalisirken sepetin ipi koptu. Tasinan malzemenin altinda sohbet eden adam, düsen erzaklarin kendisini siyirmasi ile ölümden dönerken yasanan o anlar ise güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Olay, dün saat 19.00 siralarinda Esenyurt Depo Duragi mevkiinde meydana geldi. Iddiaya göre 5. kattaki evine aldigi erzaklari yukari çektirmek üzere demir bir sepete koydu. Baglanan ip ile çekilen erzaklar yavasça yukari çikmaya basladi.

O sirada binanin disindan akrabasi ile hava almaya çikan Ümit Uçar, malzemelerin altinda sohbet etmeye basladi.

Yukari çikarilmaya çalisilan erzaklarin ipi koparken malzemeler ise Uçar’i adeta milim mesafe ile siyirarak yere düstü. Az bir fark ile ölümden dönen ve yerde kalan Ümit Uçar, arkadaslarinin yardimi ile yakindaki bir sandalyeye oturdu. Bir süre sonra malzemelerin sahibi de olay yerine gelirken ihbar üzerine sokaga saglik ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldirilan Uçar’in omzunda yirtik ve kolunda kirik oldugu ögrenildi. Felaketin esiginden dönülen kaza ani ise binanin güvenlik kamerasiyla saniye saniye görüntülendi.

“Kafasina gelseydi kafasi parçalanirdi ölümden döndü”

Yaralanan Ümit Uçar’in akrabasi Kaan Uçar, konu ile ilgili “Agabeyim ve yegenim buraya araç almaya geliyor. Anlastiktan sonra dükkanin disina çikip konusuyorlar. Konustuklari sirada burada bir sahis, bir sepetin içinde ip veya halat ile malzeme tasiyor. Tam o sirada ip kopuyor ve yegenim ve agabeyimin durduklari yere düsüyor. Malzeme, yegenimin omzuna geliyor. Omza gelmeseydi eger kafasina gelecekti. Olay sonrasi ambulansi aradik. Ambulans da hastaneye götürdü. Bir ihmal olmus. Yegenimin omzunda yirtik var, kolu ise kirik. Su an evinde dinleniyor. Kafasina gelseydi kafasi parçalanirdi. Ölümden döndü” dedi.

Kaynak: İHA