Yalova Belediyesi Özel Bireyli Aileleri Tespit Ediyor

Yalova Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü, kentte yasamlarini devam ettiren özel bireylerin tespitiyle ilgili çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Yalova Belediyesi Özel Bireyli Aileleri Tespit Ediyor
Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk’un talimatlari dogrultusunda mahallerde baslatilan taramalarda özel bireyli aileler tespit ediliyor. Yapilan tespitlerin ardindan ailelerin talep ve istekleri dinleniyor. Belirlenen günlerde ailelere Yalova Belediyesi ekipleri tarafindan ziyaretler yapiliyor. Bu ailelerden biride Yalova Belediyesi’nin her etkinlik ve organizasyonunda yer alan Zeynep ve Iremsu Arslani isimli çocuklardi.

Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk’a, Yalova Belediyesi’nin yapmis oldugu organizasyon, etkinlik ve ziyaretlerden dolayi tesekkür eden Zeynepsu ve Iremsu isimli özel çocuklarin annesi Tülay Arslan, “Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk’a esi Göksen Sahin Tutuk’a, Yalova Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü’ne çok tesekkür ederiz. Yalova Belediyesi’nin gerçeklestirecegi etkinlikleri, çocuklarim Yalova Belediyesi sosyal medya sayfalarinda yakindan takip ediyor. Çocuklarimizi bu etkinliklere götürerek sosyallesmesine vesile olmalari, bizleri evimizde ziyaret etmeleri, Bir telefon kadar yakin olmalarindan dolayi Yalova Belediyesi’ne hem çocuklarim adina hem kendi adima tesekkür ediyorum. Ayrica Baskanimiz Mustafa Tutuk, Göksen hanim ve Yalova Belediyesi’nin katkilari ve girisimleri ile dünyada çok az görülen bir hastalik olan erken yaslanma hastaligini (progeria) insanlarimiz ögrenmeye basladi ve farkindalik olusturdu” dedi.

Kaynak: İHA