Sarkici Banu Parlak'in Güzellik Merkezinin Kursunlanmasina Iliskin 5 Süpheli Tutuklandi

Bahçesehir’de sarkici Banu Parlak’in güzellik merkezine düzenlenen silahli saldiriya iliskin 5 süpheli tutuklandi.

Olay 1 Ekim’de Bahçesehir 1. Kisim Doga Parki’nda bulunan sarkici Banu Parlak’in güzellik merkezinde meydana gelmisti. Iddiaya göre, saat 02.00 ve 04.30 siralarinda güzellik merkezine gelen süpheliler silahla ates açip kaçmisti. 5 kursun isabet eden güzellik merkezinde maddi hasar meydana gelmisti.

Olayin ardindan Küçükçekmece Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan sorusturma baslatildi.

Sorusturma kapsaminda 5 Ekim günü düzenlenen operasyon ile 5 süpheli gözaltina alindi. Süpheliler emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildikleri adli makamlar tarafindan ‘suç örgütüne üye olmak’ ‘örgüt faaliyeti kapsaminda silahla tehdit’ ve ‘mala zarar verme’ suçlarindan tutuklanmalari talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimligi’ne sevk edildi. Süpheliler tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olaya iliskin yürütülen sorusturma sürüyor.

Öte yandan sosyal medya hesabindan açiklama yapan Banu Parlak, fenomen ve sarkici Dilan Polat ve esi Engin Polat’i olaydan sorumlu tutarak, "Günlerdir konusulan bir durum var. Dilan Polat’in ve Engin Polat’in tetikçi tutugu iddiasi. Bunlar iddia degil. Ortada bunu itiraf eden bir kisi var. Banu Parlak’i vurmam için beni tutular, diyen bir genç var ortada. Sana ekmek yedirmeyecegim diyorsun gece is yerime sikiliyor. Bir gece 02.00’de sikiliyor bir de 05.00’te. 6 el ates ediliyor. Camlarim tuzla buz. Iki tane kaskli genç bunu yapan. Elbet bulunacak. Delikanlilik mi kadina siktirmak. Yerimiz belli yurdumuz belli. Mafyacilik oynamazsiniz. Bütün gerekli basvurular yapildi. Bütün gerekli sikayetler yapildi. Bütün delillerimizle birlikte” ifadelerini kullanmisti.
Kaynak: İHA