Gaziosmanpasa'da Ticari Taksiyle Motosiklet Çarpisti, Motosikletteki Bir Kisi Agaca Uçtu

Gaziosmanpasa’da ticari taksiyle motosiklet çarpisti. Çarpismanin etkisiyle motosiklette bulunan bir kisi, yol kenarindaki yesil alanda bulunan agacin üstüne uçtu, taksi ve motosiklet ise alev aldi. Çikan yanginda motosiklette bulunan ismi ögrenilemeyen bir kisi yanarak agir yaralanirken agacin üstüne uçan ve orada asili kalan Bertan Darici (20) ise hayatini kaybetti.

Gaziosmanpasa'da Ticari Taksiyle Motosiklet Çarpisti, Motosikletteki Bir Kisi Agaca Uçtu
Kaza, saat 02.40 siralarinda Gaziosmanpasa Mevlana Mahallesi Hekimsuyu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, isikli kavsaktan dönüs alan Mikayil Güler hakimiyetindeki 34 THH 99 plakali ticari taksiye, karsi yönde seyir halinde olan ve kirmizi isikta geçtigi iddia edilen 65 ABY 912 plakali motosiklet çarpti. Çarpmanin etkisiyle motosiklette bulunan Bertan Darici (20) yol kenarinda bulunan yesil alandaki agacin üzerine uçtu, motosiklette bulunan arkadasi ise yola savruldu. Çarpismadan sonra ticari taksi ve motosiklet alev aldi. Çevredekiler durumu polis, itfaiye ve saglik ekiplerine bildirirken bir yandan da yaralilarin yardimina kostu. Çikan yanginda motosiklette bulunan ve yola savrulan ismi ögrenilemeyen bir kisi yanarak agir yaralandi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araçlara müdahale ederek söndürürken saglik ekipleri yaralilari ambulansla hastaneye kaldirdi.

Çarpismanin etkisiyle agaca uçtu, hastaneye götürülürken hayatini kaybetti

Motosikletin ticari taksiye çarpmasiyla agacin üstüne uçan ve agacin üstünde asili kalan Bertan Darici (20), çevredekilerin fark etmesiyle bulunurken itfaiye ekipleri Darici’yi merdiven yarimiyla agaçtan indirerek saglik ekiplerine teslim etti. Yarali olarak hastaneye götürülen Bertan Darici (20) yapilan tüm müdahalelere ragmen hastaneye yetismeden hayatini kaybetti. Yanarak yaralanan diger sahisin ise durumunun agir oldugu ögrenildi.

Kaza sonrasi ticari taksi sürücüsü Mikayil Güler ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yasanan kazada taksi ve motosiklet kullanilamaz hale geldi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA