Gaziantep'te Polisten Kaçan Süpheliler Ates Açti

Gaziantep Sahinbey’de gece saatlerinde motorlu yunus polis ekipleri süphelendikleri bir motosiklete ’dur’ ihtarinda bulundu. Polis ekiplerinin uyarisina aldiris etmeyen araçtaki kisi ya da kisiler, durmayarak kaçarken silahla ates açti. Yasanan kovalamacada ates eden 3 sahistan 2’si yakalanirken 1’i ise kayiplara karisti.

Gaziantep'te Polisten Kaçan Süpheliler Ates Açti
Olay, Gaziantep’in Sahinbey ilçesine bagli Kolejtepe Mahallesi Sehit Mehmet Ugur Sokakta saat 00.05 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, denetim yapan motorlu yunus polis ekipleri süphelendikleri bir motosiklete ’dur’ ihtarinda bulundu. Polis ekiplerinin uyarisina aldiris etmeyen sürücü durmayarak kaçarken süpheliler de silahla ates açti. Açilan ates sonucu sans eseri kimse yaralanmazken polis ekipleri de kaçan süphelileri bir süre kovaladi. Yasanan kovalamacada ates eden 3 sahistan 2’si yakalanirken 1’i ise kayiplara karisti.

Polis ekipleri de olayin meydana geldigi cadde üzerinde detayli olay yeri çalismasi yapti. Polis ekipleri, kaçan süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA