Balik Üretimi Yapilan Torak Havuzda Hayatini Kaybetti

Milas’ta özel bir su ürünleri firmasina ait balik üretimi yapilan toprak havuzlarda bir kisi hayatini kaybetti. Cumhuriyet Savciligi olayla ilgili sorusturma baslatti.

Balik Üretimi Yapilan Torak Havuzda Hayatini Kaybetti
Edinilen bilgiye göre; Savran Mahallesi’nde faaliyetlerini sürdüren bir firmada çalisan 55 yasindaki Samet Adalioglu, toprak havuz diye tabir edilen balik yetistirme havuzunda bogulmus vaziyette bulundu. Süheli bulunan ölümle ilgili inceleme baslatan Jandarma, yaptigi incelemede 55 yasindaki Samet Adalioglu, toprak havuzda suyu karistiran makinenin yerini degistirmeye çalisirken hayatini kaybettigini belirledi.

Savran Mahallesi’ni üzüntüye bogan olayla ilgili incelemelerini sürdüren Cumhuriyet Savciligi tarafindan yapilan incelemlerde olayin güvenlik kameralari tarafindan da kaydedildigi ortaya çikti. Güvenlik kamerasi kayitlarina göre; Adalioglu’nun, havuz karistiran makineyi orta kisma tasimak amaciyla beline ip baglayarak havuza girdigi, ancak bir anda hareketsiz kalarak suyun içine düserek hayatini kaybettigi belirtildi. Yaklasik 1 saat sonra isletme sahipleri tarafindan cesedi bulunan Samet Adalioglu’nun ölümü ile ilgili sorusturma baslatilirken talihsiz isçinin cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tip Kurumu’na kaldirildiç

Oalyla ilgili baslatilan sorusturmanin çok yönlü olarak sürdürüldügü bildirildi.

Kaynak: İHA