Modifiye Tutkunlari Toplanip, Yedikleri Cezalari Sergiledi

Elazig’da modifiye araç sahipleri, bir araya gelerek yedikleri cezalari sergiledi.

Modifiye Tutkunlari Toplanip, Yedikleri Cezalari Sergiledi


Elazig’da son günlerde modifiyeli otomobillere, egzoz ve teknik degisiklikten dolayi cezalar kesildi. Ikinci el oto pazarinin bulundugu alanda toplanan bir grup modifiye araç sahibi, yedikleri cezalari sergiledi. Cezalarin düsürülmesini talep eden sürücüler, açiklamanin ardindan dagildi.

Modifiyenin bir sevgi ve tutku oldugunu dile getiren Batuhan Karagül, “Modifiye severler olarak devlet büyüklerimizden ricamiz, bize bir çözüm bulsunlar. Sis farlari açik gezdigimizde ve müzik açtigimizda ceza yaziliyor. Ama biz kimseye zarar vermiyoruz. Kimseyi rahatsiz etmiyoruz. Dügün, eglence ve bu tarz toplantilardaki yerlerde biz müzik açiyoruz. Modifiye severler olarak toplandik. Araçlarimiz muayeneden basiklik ve cam filminden geçiyor. Ancak muayeneden çiktiktan sonra ceza yiyen arkadaslarimiz var" dedi.



"Suana kadar 40 bin lira cezam var"

Modifiye tutkunu Mert Karakuzu, “Araçlarimizi çikarmaya korkuyoruz . Her gün disariya çiksak her dakika ceza yaziliyor. Durdugumuz yerde ceza yiyen insanlariz. Suana kadar 40 bin lira cezam var. Ses sistemi ve park sisten gezmekten dolayi yedim. Cezalarin düsürülmesini istiyoruz. Sevdigimiz isi yaptigimiz için çevremize zarar vermiyoruz” diye konustu.

Kemal Bölükbasi, “Trafik cezalari nedeniyle toplandik. Devletine bagli insanlariz tek amacimiz trafik cezalarinin düsürülmesi” seklinde konustu.

Kaynak: İHA