Düzce Teknopark'tan Basarili Firmalara Ödül

Düzce Teknopark, is birligi içerisinde oldugu firma temsilcileri ile kahvaltida bulusarak, basarili olan firmalara ödül takdim etti.

Düzce Teknopark'tan Basarili Firmalara Ödül
Düzce Teknopark binasinda gerçeklestirilen programa; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Özkan Sahin, Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Resul Kara, Teknopark çalisanlari, Düzce Teknopark’ta çalismalarini yürüten firma temsilcileri ve davetli misafirler katilim sagladi.

Yaklasik 80 firma temsilcisinin katilim gösterdigi programin açilisinda Düzce Teknopark Müdürü Doç. Dr. Özkan Sahin, Teknopark’in genel isleyisi ve yönetimi hakkinda katilimcilari bilgilendirdi. Yapilan bilgilendirmelerin ardindan Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, “TÜBITAK 1512 BIGGDÜNYA Basari Ödülü”, “Onur Ödülü”, “Ihracat Basari Ödülü”, “Istihdam Basari Ödülü”, “Ar-Ge Is Birligi Basari Ödülü” ve “FSMH Basari Ödülü” kategorilerinde basari gösteren firma temsilcilerine plaketlerini takdim etti.

Programin sonunda Düzce Teknopark’ta faaliyet gösteren ve basarili olan firmalara tesekkür eden Prof. Dr. Nedim Sözbir, birlikte daha çok yapilacak islerin oldugunu vurguladi. Üniversite sanayi is birlikteliginin önemine deginen Sözbir, firmalara basari dilekleri ile sözlerini sonlandirdi.
Kaynak: İHA