Görme Engelli Piyanist Ekrem Özcan Yilmaz'a Üstün Basari Belgesi

Görme engelli piyanist Ekrem Özcan Yilmaz (18), Adana Rhapsody Iv. Uluslararasi "Adana Rhapsody" Piyano Festivali Ve Yarismasinda üstün basari belgesi ödülüne layik görüldü.

Görme Engelli Piyanist Ekrem Özcan Yilmaz'a Üstün Basari Belgesi
Adana Rhapsody IV. Uluslararasi "Adana Rhapsody" Piyano Festivali ve Yarismasi Yürütme Kurulu Baskani Doç. Ülviyye Güler tarafindan verilen üstün basari belgesinde, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvari tarafindan düzenlenen IV. Uluslararasi "Adana Rhapsody" Piyano Festivaline katilarak göstermis oldugunuz basarili performansinizdan dolayi jüri tarafindan üstün basari belgesi ile takdir edilmeniz uygun görülmüstür denildi.

Ayrica Bora Bostan, Dilay Türkyilmaz gelecek vadeden sanatçi olarak, Defne Bozkurt ve Mira Dinçsoy tesvik, Ibrahim Firat Dönmez en iyi müzik yorumu, Zeynep Naz Polat en iyi serbest eser yorumu ve Ekrem Özcan Yilmaz, Umut Epözdemir ve Zeynep Nehir Tasdemir de üstün basari ödülüne layik görüldü.

Devlet Senfoni Orkestrasi (ÇDSO) Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasinda, görme engelli Ekrem Özcan Yilmazi piyanist olarak sahneye çikarmisti. Engellilik alaninda toplumsal farkindalik olusturmak amaciyla hafta nedeniyle görme engelli genç piyanist Ekrem Özcan Yilmaz, kendi bestesi ’Yasami’ yorumlamisti.

Ödül törenine Devlet Sanatçisi Gülsin Onay da katildi.

Kaynak: İHA