(Özel) Bursa'da Yürekleri Agza Getiren Anlar..Minibüsün Altinda Kalmaktan Kil Payi Kurtuldular

Bursa’da kiraathanenin kapisinda oturan 2 kisi, sürücüsünün kontrolünden çikan minibüsün altinda kalmaktan kil payi kurtuldu. Yürekleri agza getiren o anlar kiraathanenin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

(Özel) Bursa'da Yürekleri Agza Getiren Anlar..Minibüsün Altinda Kalmaktan Kil Payi Kurtuldular
Olay, merkez Yildirim ilçesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Yasar Çetin’e ait olan kiraathanenin kapisinda taburelerde oturan 2 kisi, sürücüsünün kontrolünden çikan minibüsün altinda kalmaktan kil payi kurtuldu. Minibüs ise duvara vurarak zor dururken kiraathanenin kapisinda oturan iki kisi ise olayin sokuyla ne yapacaklarini bilemedi. Iddiaya göre, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri minibüs sürücüsüne yaptigi kontrolde alkollü çiktigi ögrenildi.

Yürekleri agza getiren o anlar ise kiraathanenin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Olayla ilgili konusan kiraathane sahibi Yasar Çetin, " Alkollü bir minibüs sürücüsü asagidan geldi, burada da iki vatandas oturuyordu çay içiyordu. Kontrolden çikan minibüs çikintidan yükselerek burada çay içen vatandaslari altina almaktan kil payi kurtuldu. Ardindan tost makineme vurarak yüz metre yukarida zor durdu. Her sey 10 saniyede oldu bitti. 1-2 santimetre geriye çekilmeselerdi ezileceklerdi" dedi.

Kaynak: İHA