Nazilli Belediye Baskani Özcan'dan Açiklama Açiklamasi Cumhurbaskani Erdogan 4 Subat Günü Nazilli'ye Geliyor

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile Denizli’de bir araya gelen Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Erdogan’in 4 Subat Cumartesi günü Nazilli’ye gelecegini açikladi. Konuyla ilgili açiklama yapan Nazilli Belediye Baskani Özcan, “21 yillik hasret sona erecek. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan, 4 Subat Cumartesi günü Nazilli’ye gelecek” dedi.

Nazilli Belediye Baskani Özcan'dan Açiklama Açiklamasi Cumhurbaskani Erdogan 4 Subat Günü Nazilli'ye Geliyor
Cumhurbaskani Erdogan’in ziyareti öncesi Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan’in ev sahipliginde AK Parti Aydin Milletvekilleri, AK Parti MKYK Üyesi Seda Saribas, çevre ilçelerin belediye baskanlari ve AK Parti Aydin Il Baskani Gökhan Ökten ile Nazilli Ilçe Baskani Mustafa Abak’in da aralarinda heyet ilçede ön incelemelerde bulundu.

“Bu ziyaret Nazilli için milat olacaktir”

Cumhurbaskani Erdogan’in Nazilli’ye gelecek olmasindan büyük mutluluk duyduklarini ifade eden Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; “Genel Baskanimiz ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in tesrifleriyle Denizli ilimizde yapimi tamamlanan proje ve hizmetlerin toplu açilis törenini gerçeklestirdik. Sayin Cumhurbaskanimizi Nazillimize davet ettik. Sag olsunlar bizleri kirmadilar. Güzide ilçemiz Nazillimize tesrif edecekler. Bu ziyaret ayni zamanda Nazilli ilçemiz için milat olacaktir. Allah kendilerine uzun ve saglikli ömürler versin. Insallah hep birlikte ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edecegiz” dedi.

Nazilli’nin bu ziyaret ile Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaskani Mustafa Kemal Atatürk ve 5. Cumhurbaskani Cevdet Sunay’in ardindan Recep Tayyip Erdogan ile üçüncü kez cumhurbaskanini agirlayacagi belirtildi.
Kaynak: İHA