MTÜ Yesilyurt Yerleskesine 2023 Bahar Döneminde Tasinilacak

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafindan Yesilyurt Yerleskesine yaptirilan üç fakülte bu yil bahar döneminde yeni binasina tasinacak

MTÜ Yesilyurt Yerleskesine 2023 Bahar Döneminde Tasinilacak
MTÜ Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli. MTÜ Yesilyurt Yerleskesinde yapimi devam eden Mühendislik ve Doga Bilimleri Fakültesi, Sosyal ve Beseri Bilimler Fakültesi ile Sanat Tasarim ve Mimarlik Fakültesi tarafindan kullanilacak binalarin insaatinda incelemelerde bulundu. Bentli’nin insaati devam eden 3 fakülte binasinin incelemesine, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Orhan Gündüz, Rektör Danismani Doç. Dr. Serdar Deniz, Genel Sekreter Doç. Dr. Ahmet Selim Özkan, Genel Sekreter Yardimcisi Ögr. Gör. Abuzer Yesil, Sosyal ve Beseri Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Oguzhan Göktolga, Yesilyurt MYO Müdürü Ögr. Gör. Aziz Zengin ile Yapi Isleri ve Teknik Daire Baskanligi yetkilileri eslik etti. Egitim ve ögretim kalitesinin yükseltilmesi ile Ar-Ge çalismalarinin artirilmasinin esas unsurlarindan birinin birimlerin müstakil binalarda faaliyet göstermeleri oldugunu ve bu nedenle de devam eden insaat projelerine de büyük önem verdiklerini ifade eden Rektör Bentli, Yesilyurt yerleskesinde insaat çalismalarini yerinde inceleyerek, çalismalarda gelinen son nokta hakkinda yetkililerden bilgi aldi. Çevre ve doga dostu bir kampüs insa ettiklerini belirten Bentli, çevre düzenlemeleri konusundaki hassasiyetlerini de belirterek, bu düzenlemelerle birlikte binalarin, 2023 bahar dönemi sonuna kadar tasinmaya hazir hale getirilmesi için talimat verdi.

Bentli incelemelerinin ardindan Sosyal ve Beseri Bilimler Fakültesi Dekanlik görevine kisa bir zaman önce atanan Prof. Dr. Oguzhan Göktolga’ya hayirli olsun ziyaretinde bulundu. Sosyal ve Beseri Bilimler Fakültesi ile Yesilyurt MYO birimlerini ve atölyelerini de gezen Bentli, egitim faaliyetleri ve ögretim elemanlarinin çalismalari hakkinda bilgi aldi.
Kaynak: İHA